Cafetéria 2012

A Cafetéria kalkulátorral ellenőrizheti, hogy az alacsony keresetűek nettó bérének szinten tartása cafetériával vagy béremeléssel jelent kisebb költséget a munkáltatónak.

        Ekho 2013 - 2014

A kalkulátor az Ekho-s bevételből automatikusan leválasztja a normál adózású részt. 2013. évnél a minimálbérre figyelembe veszi a családi kedvezményt.

       Vagyonosodási vizsgálat

Ez a kalkulátor összehasonlítja a jogszabályi alapokkal rendelkező pénzforgalmi szemléletet a NAV által alkalmazott (jogszabályi alapok nélküli) készpénzforgalmi szemlélettel. A készpénzforgalmi szemlélet a kiadást korábbra, míg a bevételt később állítja be az idősoros pénzforgalmi mérlegbe, így "fiktív" forráshiányt generál.

      Kata, Kiva, Eva, Tao
 
A kalkulátor összehasonlítja a különböző kisadózási lehetőségeket a döntésének elősegítése érdekében.
 
 
  
   TGYÁS-GYED-GYES 

A 2013. évre frissített kalkulátor a szülés várható időpontja alapján és az előző évi jövedelem alapján megbecsüli a várható Tgyás, Gyed, Gyes összegét.

 

   EVA kalkulátor 2012   

Ez a kalkulátor segít eldönteni, hogy 2012. évre érdemes-e még az Eva-t választania, vagy inkább a társasági adót (személyi jövedelemadót).

 

     Házaspár-Élettárs 2012

Ez a kalkulátor házastársak, élettársak esetében segít kiszámolni a kedvezményezett eltartottak, az eltartottak számát és megosztani a családi (gyerek) kedvezményt úgy, hogy minél több maradjon a családi kasszában.

     Nyugdíj számítás 2013

Ez a kalkulátor kiszámítja a korábbi évek jövedelemadataiból és a szolgálati időből a nyugdíj várható összegét a 2013. évtől esedékes valorizációs szorzókkal. A kalkulátor akkor is számol, ha nem tudjuk mindegyik év adatát megadni.

       
"Önmagáért szeretem a matematikát, s szeretem mindmáig, mert nem tűri a képmutatást és a homályt,
azt a két dolgot, melyektől a legjobban borzadok."     (Stendhal)