A VÉNUSZ Szoftver Kft. hivatalosan 1989. február 1-én alakult, de a szakmai munkánkat 1979-től való folyamatosság jellemezte. "Ugyanannál az íróasztalnál" ültünk, miközben a cégforma, cégnév folyamatosan változott. NIM IGÜSZI, SYSTEM Szervezési Vállalat, SZENZOR Szervezési Vállalat. Ez utóbbi egyik kft.-jeként jött létre a SZENZOR Szoftver Kft., majd tulajdonos váltás (magántulajdonba került) miatt a VÉNUSZ Szoftver Kft.

A VÉNUSZ Szoftver Kft. tulajdonosai: Angyal József és Angyal Judit

Hozzánk kötődik az első magyarországi szoftvertermék (HSZR Hálótervezési szoftver), melyet a 80-as évek közepéig több száz példányban értékesítettünk. Mindig elsődleges szempont volt, hogy szoftvereinket számítógépes ismeretek nélkül is könnyen tudják használni felhasználóink, ez a könnyű kezelhetőségben, felhasználó barátságban nyilvánult meg. 1992 óta készítjük nagysikerű ügyviteli szoftvereinket. Ezen belül is elsősorban a bérszámfejtésre specializálódtunk. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen kezelhető, naprakész kalkulátorokkal is segítsük a weblapunkra látogatókat. A kalkulátorok szabadon letölthetők és segítenek az adózási szabályokban való eligazodásban.

A bérszámfejtő szoftverek készítése feltételezi az adójogszabályok azonnali és önálló jogértelmezését is. Az adójogszabályok értelmezéséhez speciális felkészültségre, végzettségre van szükség. Angyal József az okleveles matematikus végzettsége mellé megszerezte az okleveles adószakértő végzettséget is. Ez ma a legmagasabb adóügyi végzettség. Ezzel a szakmai kompetenciánk kiterjed az önálló adójogszabály értelmezésre. Szakszerűen képviseljük ügyfeleinket az adóhatóság előtt, elkészítjük a fellebbezéseket. Angyal József okleveles adószakértő szerepel az igazságügyi szakértői névjegyzékben is, így a bírósági keresetek mellé szakértői véleményeket is készítünk. Ezeknek nagy súlya van egy adóhatóság elleni perben. Számtalan szakcikket tettünk közzé elsősorban adójogszabályok értelmezési kérdésekben.

Filozófiánk eltér az adóhatóságétól! Az adóhatóság azt vallja: a hatalom pótolja a tudást, mi azt valljuk: a tudás hatalom!

Adóügyekben képviselet        410-9376,  419-8959,     angyal@venusz-szoftver.hu

Elérhetőségünk