VÉNUSZ-BÉR értékesítési feltételeink                        Főképernyőre   

155.000 Ft + áfa korlátozás nélkül!

 

A VÉNUSZ-BÉR kiemelkedő ár-teljesítmény viszonyszámmal rendelkezik. A VÉNUSZ-BÉR bérszámfejtő szoftvernek nincsenek különálló moduljai, így a megadott ár a leírt összes funkcióra vonatkozik!

Így, ha pl. egy (könyvelő) cég megvásárolja a VÉNUSZ-BÉR 2014 bérszámfejtő szoftverünket,

akkor 155 000 + áfa összegért létszám és cégszám korlát nélkül használhatja szoftverünket 2014-ben,

melyhez részletes Felhasználói leírást kap. Év közben díjmentesen, (interneten) névre szólóan, folyamatosan kapja a frissítéseket a NAV módosításoknak, illetve a törvénymódosításoknak megfelelően. Folyamatos telefonos konzultációt, tanácsadást vehet igénybe. Évközben, már további anyagi teherrel részünkről nem kell számítani!

 

Minden partnerünk kap egy egyedi kódot, - olyan mint egy pinkód - ez alapján tartjuk nyilván. (Ezzel tud belépni a szoftverbe, így egy másik Vénusz felhasználó sem tudja elindítani a kód ismerete nélkül a szoftvert, illetve illetéktelen személyek sem tudnak beletekinteni az adataiba.) A VÉNUSZ-BÉR szoftver csak nálunk kapható!

 

 
A megrendeléshez szükséges adatok:
Számlázási név és cím, valamint szállítási név és cím - ahol nem ugyanaz a kettő -, a kapcsolattartó neve, és a telefonszáma. Megrendelését arról az e-mail címről küldje el nekünk, ahová az esetleges frissítéseket szeretné kérni.
 
Köszönjük Megrendelését!
 

 

 

Filozófiánk:

 

Mi nem kötjük le a felhasználóinkat szerződéssel több évre előre. Év váltáskor mindenki szabadon dönthet arról, hogy következő évben is használni kívánja-e szoftverünket. Nálunk nincs külön felmondás, felmondási idő. Néhány cég olyan hosszú felmondási időt állapít meg, ami évváltáskor komoly problémát okoz egy olyan területen, mint a bérszámfejtő-szoftverek. Különösen a más cégek által alkalmazott létszámkorláttól függő árral szemben vannak jogi aggályaink. Egy szoftver ára egy adott teljesítménykategórián belül nem függhet a létszámtól (tételszámtól). (Ez olyan, mintha egy szövegszerkesztő program vásárlásakor megkérdeznék, és vajon hány oldalas leveleket szeretnénk írni vele? Maximum 10 oldalas vagy 25 oldalas leveleket is, vagy egy gépkocsi eladásakor az ár attól függne, hogy hány kilométert kívánunk havonta megtenni a személygépkocsival ). Ezért tisztességtelennek tartjuk az olyan árképzést, hogy 20 főig x forint, 50 főig xx forint,... az ár!

Egy szoftver vásárlásával nem tulajdonjogot, hanem használati jogot szerez a felhasználó! Ezért mi a felhasználásban nem korlátozzuk partnereinket. Még a könyvelő cégeket sem! Egy telephelyen több számítógépen is lehet szolgáltatni (működtetni) a VÉNUSZ-BÉR -rel. Természetesen nem lehet átadni a könyvelt cégnek a szoftvert, csak az azzal készített papír, vagy fájl alapú "eredményt" pl. XML fájlt, pdf fájlt. Ezen értékesítési feltételünk már jelentősen eltér a többség által alkalmazott gyakorlattól, ezért a VÉNUSZ-BÉR a bérszámfejtést vállaló könyvelő cégek ideális szoftvere: az éves követési díjért korlátlan számú céget bérszámfejthet és ezt létszám korlát nélkül teheti!

 

A 155.000 Ft belépési díj magába foglalja a 2014. január 1-én ismert (hatályos) módosításokat, illetve a még nem ismert évközi törvénymódosításokat, szakmai tanácsadást.

 

Tekintse meg a VÉNUSZ-BÉR 2014 szöveges ismertetőjét!