Okleveles Adószakértőnk:    410-9376,  419-8959,   20/942-9386

           

Angyal József  okleveles matematikus, okleveles adószakértő, 

                         igazságügyi adó- és járulék szakértő.

Adótanácsadás területén kifejezetten APEH ellenőrzések, határozatok felülvizsgálatára, bírósági keresetek elkészítésére szakosodtunk. Ennek oka, hogy az adótanácsadók többsége meg sem próbálkozik önálló jogértelmezéssel. Jogértelmezési probléma esetén azonnal az APEH-hoz fordulnak állásfoglalásért. Ezzel az APEH több esetben visszaél és szakmailag megalapozatlan megállapítások kerülnek be az ellenőrzési jegyzőkönyvekbe és határozatokba. Nemcsak az adótanácsadók, de a megbüntetett adózók is gyakran félnek megkérdőjelezni az adóhatóság jogi állásfoglalását, mivel adótanácsadójuk sem bíztatja erre.  Többen súlyos tévedést követnek el, amikor egy adóügyben ügyvédhez fordulnak. Minden ügy más és más, nem lehet egy kaptafára ráhúzni ezeket! Nagyon fontos tisztázni: nem állunk senkivel szakmai kapcsolatban, nincs együtt működési megállapodásunk senkivel sem. Bár többen előszeretettel hivatkoznak erre.

Az adóügyek speciális szaktudást, matematikai logikát, alapos, elmélyült elemzést igényelnek. 

Tapasztalatunk alapján kijelenthetjük, hogy az ügy kezdetétől fontos a felkészült szakértő jelenléte, az ügyben való részvétele. Nem elégséges, hogy csak a "végére" keresünk valakit, aki képviselni tudná az ügyünket. Ez nem járható út.

A mi álláspontunk az, hogy egy jól képzett, naprakész okleveles adószakértőnek tudnia kell önállóan értelmezni az állandóan változó jogszabályokat. Mi egyértelműen az ügyfél érdekét tartjuk szem előtt, ezért felvállaljuk az APEH jogértelmezésével szemben is önálló jogértelmezéseinket. Jelentős a becslési eljárások száma, egyre több az internetes kereskedelemmel, vagyonosodási ügyekkel kapcsolatos vizsgálatok száma is stb. Ezek képviselete speciális adótanácsadói munkát követel. Keressen meg minket bizalommal. Csak olyan ügyeket vállalunk el, amelyiknél legalább 75% esély van a nyerésre! Tudomásul kell venni, hogy néha az APEH -nek is lehet igaza. Erről előre őszintén tájékoztatjuk ügyfeleinket. Díjaink nem a megállapított adóhiány összegéhez, hanem az ügy bonyolultságához igazodik.

Hívjon bátran bennünket, hogy segíteni tudjunk Önnek!  Telefon: 410-9376 (fax is), 419-8959, 20/942-9386

Írhat is nekünk, kérdezzen tőlünk az e-mail címünkön: angyal@venusz-szoftver.hu  .